Onko Sinulla aikaa itsellesi? – Valmennuspalvelu Harmonia

Onko Sinulla aikaa itsellesi?

Onko Sinulla tapana asettaa muut asiat oman aikasi ja hyvinvointisi edelle? Milloin viimeksi otit aikaa itsellesi ja omalle rentoutumiselle?

Se, miten me kohtelemme itseämme, viestii meille, kuinka arvokkaana itseämme pidämme. Joskus unohdamme oman itsemme ja oman hyvinvointimme arjen kiireen keskellä. Keho ylikuormittuu ja mieli on ylikuormitettu. Se saattaa näkyä muistivaikeuksina tai kiinnostuksen puutteena ympärillä olevia asioita kohtaan.

On olemassa hyvää stressiä ja pahaa stressiä. Näistä voit lukea lisää toisesta blogiartikkelistani ”Tule tule hyvä stressi, älä tule paha stressi”. Stressitilan tunnistaminen on hyvä opetella – milloin ylittyy hyvän stressin raja ja ollaan jo pahan stressin polulla.

Mitä tapahtuu, jos keho ja mieli ylikuormittuu, emmekä jarruta ajoissa? Miten ihmisen mieli toimii silloin ja mikä ihmistä silloin ohjaa? Mitä tehdä juuri silloin, kun stressin keskellä vauhtisokeus iskee? Keho on ylikuormittunut ja verenpaine koholla?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia Valmennuspalvelu Harmonian suggestorentoutus valmennuksessa. Valmennuksen alkuun sisältyy alkukartoitus jossa saat tietoa ja vinkkejä stressinhallintaan. Kiireen ja stressin keskellä erinomainen ja ihana rentoutumishetki toteutuu ”Kehon -ja mielen suggestorentoutuksessa: stressistä vapaaksi!”

Tai onko sinulla tavoite, jonka toteuttamiseen tarvitset voimallisen työkalun? Suggestorentoutuksella päästään vaikuttamaan alitajunnan kautta ihmisen mieleen. Ota itsellesi hetki aikaa rentoutua!

Rentoutusohjauksen voit valita joko etävalmennuksena, johon sisältyy alkukartoitus ja suggestorentoutus sekä jälkikäteen muutosmatkallaasi auttamaan MP3 suggestorentoutus äänite tai pelkän suggestorentoutuksen MP3 äänitteenä kuunneltavaksi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Auta ystäviäsikin löytämään tämä artikkeli jakamalla & tykkäämällä sosiaalisessa mediassa! Kiitos!