Kehon -ja mielen suggestiorentoutuksella stressi hallintaan – Valmennuspalvelu Harmonia

Kehon -ja mielen suggestiorentoutuksella stressi hallintaan

Miten Sinä vastaisit kysymykseen, miten stressiä hallitaan? Tuleeko ehkä mieleesi ensimmäisenä keinot, joilla vähentää stressiä ja stressihormonia? Entäpä, jos asiaa lähestyisikin kokonaan toisesta suunnasta?

Positiivisessa psykologiassa keskitytään siihen, mikä toimii ja lähdetään kehittämään sitä. Positiivinen psykologia on kaikessa valmennustyössäni punaisena lankana. Siispä tämä uusin valmennuskonseptini – suggestiorentoutus nojaa myös samaan ajatukseen: vahvistetaan myönteisiä asioita, eikä vatvota ongelmia!

Suggestiorentoutuksessa keho- ja mieli ohjataan lempeästi rentoutuneeseen tilaan, jolloin yhteys alitajuntaan saadaan parhaiten heräämään. Silloin voidaan vaikuttaa parhaiten mielikuvien kautta sekä tietoiseen, että tiedostamattomaan mieleen. Kehon miellyttävän rentoutumisen myötä edetään mielen rentouttamiseen.

Suggestiorentoutuksessa on paljon yhteistä jo aikaisemmin opiskelemaani Neuro-Linguistic Programmingiin. Kummassakin hyödynnetään alitajuiseen mieleen vaikuttamista ja mielikuvia ihmisen muutoksen välineenä. Kummassakin välineenä voidaan käyttää mielikuvaharjoituksia.

Rentoutusohjaajan koulutukseni myötä täysin uusi ovi on avautunut suggestiorentoutuksen maailmaan ja huikeisiin työkaluihin, joilla päästään vahvistamaan ihmisen mielen myönteisiin muutoksiin.

Valmennuspalvelu Harmonian uusi Kehon -ja mielen suggestiorentoutus on miellyttävä kokonaisuus, sisältäen Ratkaisukeskeisen motivaatiohaastattelun, positiivisen psykologian elementtejä hyödyntävän kokonaisuuden ja kokonaisvaltaisen kehon- ja mielen rentoutusohjauksen.

Stressihormonin määrä vähenee luontojaan, kun keskitytään tekemään itselle mielekkäitä asioita. Esimerkiksi luova tekeminen, kuten käsityöt, taiteen tai musiikin luominen, vähentävät luontaisesti stressihormonin määrää.

Ihanat rentouttavat mielikuvaharjoitukset, suggestiorentoutukset ovat ainutlaatuisen tehokas keino turvata itselle arkeen hyvinvoinnin keitaita, joissa sinulla on mahdollisuus rentoutumiseen.

Aivomme eivät vain yksinkertaisesti ymmärrä niin hyvin kieltoja kuin myönteisiä kehotuksia. Jos sinulle sanotaan, älä pidä kiirettä työssäsi, viesti ei mene perille yhtä hyvin, kuin esimerkiksi: ”pidä tarpeeksi taukoja” tai ”keskity yhteen työtehtävään kerralla”.

Saat tietää näistä lisää osallistuessasi Valmennuspalvelu Harmonian suggestiorentoutuksen pilottiryhmään! Jokainen pilottiryhmäläinen pääsee omaan yksilövalmennukseen. Nyt on juuri oikea aika lähteä mukaan ja tarttua tilaisuuteen, joka ei toistu:

Otan uuteen suggestiorentoutuksen testiryhmään 5 ensimmäistä ilmoittautujaa puoleen hintaan. Pilottiryhmäläiset pääsevät testaamaan uuden, upean Mielen- ja kehon suggestiorentoutuksen etävalmennuksena.

Siihen sisältyy alkukeskustelu etävalmennuksena, jossa luodaan suggestioita alitajuisen mielen muutoksen toteuttamiseksi (45-minuuttia). Saat työkaluja stressinhallintaan ja valjastat alitajuisen mielesi toimimaan kohti tavoittelemaasi mielentilaa – stressistä vapautumista ja levollista mieltä. 

Alkukeskustelun jälkeen saat Kehon- ja mielen suggestiorentoutuksen MP3 äänitteenä kuunneltavaksi kotona omalla ajallasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Tämä 24 minuutin pituinen äänite takaa kokonaisvaltaisen kehon ja mielen rentoutuksen – ihanan hemmotteluhetken, jonka voit tarvittaessa toteuttaa, vaikka päivittäin! Se on käytettävissäsi pysyvästi. 

Pilottiryhmäläiset saavat extrana ylimääräisen etävalmennuksen, jossa tarkastellaan tavoitteiden saavuttamista ja vauhditetaan muutosta uusilla vahvistavilla suggestioilla. Tartu siis tilaisuuteesi saada tämä normaalihinnaltaan 75 e maksava valmennus nyt puoleen hintaan 35e.

Tämä tarjous on voimassa ainoastaan 31.3.2021, joten ole siis nopea ja varaa paikkasi. Niitä on ainoastaan 5! Alla olevasta linkistä pääset nettisivuilleni tutustumaan valmennuksen sisältöön ja täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Ilmoitathan hakemuksessasi, että haet pilottiryhmään!

Autathan ystäviäsikin löytämään tämä ainutlaatuinen mahdollisuus ja jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa!

http://www.muutosvalmennusharmonia.fi/rentoutusohjaus/