5 askelta kohti unelmaasi! – Valmennuspalvelu Harmonia

5 askelta kohti unelmaasi!

Olisiko tässä Sinun mahdollisuutesi tehdä haaveistasi totta? Kulkea polkua, joka johtaa pitkäaikaisen unelmasi luokse.

 

Aarrekartta valmennuksissani korostan aina sitä, kuinka kartta ei toimi ”pöytälaatikosta” käsin.

Samalla tavoin, kun auton navigaattorikaan ei auta sinua perille hansikaslokerosta, ei myöskään Aarrekartta auta sinua unelmasi luokse, mikäli se pölyttyy pöytälaatikossa. 

Joskus taas unelmien toteuttamiseen tarvitaan luopumista jostakin tutusta ja turvallisesta, josta olemme pitäneet kiinni mukavuudenhalun vuoksi. Unelman toteutumiseksi sinun on ehkä otettava työelämässäsi uudenlaisia askelia. Mistä löytää rohkeutta niiden ottamiseen?

Se tekijä, joka erottaa elämän ”umpihangessa tarpojat” niistä, joiden elämä ei suistu raiteiltaan jokaisen ylämäen kohdatessa, on tapa kohdata unelmien esteet. Miten päästä esteistä kohti uusia mahdollisuuksia?

Olen kehittänyt uuden ”5 askelta kohti unelmaasi”-työpajan, joka on erinomainen tapa raivata esteitä unelmien tieltä.

Oletko jo melkein perillä tavoitteessasi, mutta koet vielä muutamia esteitä, jotka on raivattava pois edestä ennen perille pääsyä?

Vai onko matkasi vielä pahasti kesken ja haluat tarkistaa suuntaa? Kummassakin tapauksessa valmennus sopii sinulle matkaoppaaksi.

Työkalujen löytäminen unelmien esteiden raivaamiseen tekee matkastasi huomattavasti kevyemmän!

Innovatiivinen Hyvinvointiohjelma ”5 Askelta kohti unelmaasi”-työpaja on sinulle, joka haluat raivata esteet unelmiesi toteutumisen tiellä.

”5 Askelta kohti unelmaasi” -työpaja järjestetään Raahessa 27. huhtikuuta klo 13-15 (paikkoja rajoitetusti vain 4) ja Oulussa Valo Ilonan tiloissa 8.6. klo 13-15 (paikkoja rajoitetusti vain 5).

Ostettuasi työpajaan lipun verkkokaupasta, saat sähköpostiisi ennakkotehtävän, jonka kautta sukellat unelmasi maailmaan jo ennen työpajan alkamista. Otat näin jo ensimmäisen askeleen kohti tavoitteesi toteutumista. 

Työpajassa valmentajasi ohjaa sinua tunnistamaan ja ylittämään tyypillisimmät esteet tavoitteiden toteuttamisessa. Työpajan jälkeen pääset halutessasi tämän hyvinvointiohjelman fb-ryhmään, jossa saat lisää työkaluja matkalla kohti tavoitettasi. Näin unelmasi ei pääse ”pölyttymään pöytälaatikkoon”, vaan jatkat määrätietoisesti matkaa kohti sen toteutumista.

Vaihtoehtoisesti voit käydä hyvinvointiohjelman vain verkkokoulutuksena. Valmentajasi ohjaa sinut valmennusvideoilla askeleittain kohti tavoitettasi.

 Ethän kulje onnesi ohi?

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ RAAHEN ”5 ASKELTA KOHTI UNELMAASI-TYÖPAJAAN”:

https://holvi.com/shop/Harmoniavalmennus/product/8e34f3e10cd30c5395d25ca7fcea1c43/

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ OULUN ”5 ASKELTA KOHTI UNELMAASI”-TYÖPAJAAN:

https://holvi.com/shop/Harmoniavalmennus/product/50f366524874959e06cf97324fc354f4/