5 askelta kohti unelmaasi! – Muutosvalmennus Harmonia

5 askelta kohti unelmaasi!

Mitäpä, jos et olisikaan aaltojen mukana ajelehtiva lehti, jota tuuli kuljettaa minne tahtoo? Mitäpä, jos ottaisit ohjat omiin käsiisi ja määrätietoisesti luotsaisit laivasi kohti valitsemaasi määränpäätä ja sellaista elämää, josta todella haaveilet?

 

Mikä erottaa muista ihmisistä ne, joiden unelmien ovet näyttävät avautuvan itsestään ja vastoinkäymiset  ”hoituvat” pois päiväjärjestyksestä?  Aarrekartta valmennuksissani korostan aina sitä, kuinka kartta ei toimi ”pöytälaatikosta” käsin.

Jos tahdot tehdä tavoitteista totta, se vaatii aktiivista mielen ”ohjelmointia” vielä Aarrekartan tekemisen jälkeen. Palaat mielikuvissasi yhä uudelleen siihen hetkeen, jossa unelmasi on muuttunut todeksi.

Samalla tavoin, kun auton navigaattorikaan ei auta sinua perille hansikaslokerosta, ei myöskään Aarrekartta auta sinua unelmasi luokse, mikäli se pölyttyy pöytälaatikossa. 

Esteiden tuijottaminen saa meidän mielemme lukkoon, jolloin se lakkaa etsimästä luovia ratkaisuja unelman esteiden kohtaamisessa. Kun ymmärrämme nostaa katseemme esteistä mahdollisuuksia kohti, meille avautuu uudenlainen maailma.

Joskus taas unelmien toteuttamiseen tarvitaan luopumista jostakin tutusta ja turvallisesta, josta olemme pitäneet kiinni mukavuudenhalun vuoksi. Unelman toteutumiseksi sinun on ehkä otettava työelämässäsi uudenlaisia askelia. Mistä löytää rohkeutta niiden ottamiseen?

Se tekijä, joka erottaa elämän ”umpihangessa tarpojat” niistä, joiden elämä ei suistu raiteiltaan jokaisen ylämäen kohdatessa, on tapa kohdata unelmien esteet. Miten päästä esteistä kohti uusia mahdollisuuksia?

Aarrekartta valmennuksessa löydät harmaan arjen keskeltä ne ”timantit” ja unelmat, joita kohti todella haluat suunnata. 

Olen kehittänyt uuden ”5 askelta kohti unelmaasi”-työpajan, joka on erinomainen tapa raivata esteitä unelmien tieltä ja tehostaa entisestään Aarrekartan toimintaa.

Se sopii siis Aarrekartan päivittämiseen, kun edellisestä valmennuksesta on kulunut jo jonkin aikaa ja haluat tarkastella, missä vaiheessa olet matkallasi kohti unelmia. Oletko jo melkein perillä, mutta koet vielä muutamia esteitä, jotka on raivattava pois edestä ennen perille pääsyä?

Vai onko matkasi vielä kesken ja haluat tarkistaa suuntaa? Tai onko niin, että et ole käynyt Aarrekartta valmennusta, mutta tiedät silti unelmasi ja haluat päästä esteistä tehdäksesi tavoitteista totta? Kummassakin tapauksessa valmennus sopii sinulle matkaoppaaksi.

Työkalujen löytäminen unelmien esteiden raivaamiseen tekee matkastasi huomattavasti kevyemmän!

Innovatiivinen valmennus ”5 askelta kohti unelmaasi” järjestetään Raahessa huhtikuussa ja lippujen myynti alkaa helmikuun lopussa. Paikkoja on rajoitetusti, joten olethan kuulolla:) Ethän missaa ainutlaatuista mahdollisuutta tehdä haaveistasi vihdoin totta!