TYYNEYTTÄ JA TUNNETAITOJA UHMAIKÄISEN VANHEMMUUTEEN – Valmennuspalvelu Harmonia

TYYNEYTTÄ JA TUNNETAITOJA UHMAIKÄISEN VANHEMMUUTEEN

Onko elämä uhmaikäisen kanssa pelkkää taistelua ja elämänilo kadoksissa? Uuden vanhempainohjelman myötä löydät tyyneyttä vanhemmuuteen ja työkaluja lapsen tunnetaitojen tukemiseen.

Lapsesi on vain kerran pieni ja tästä ainutlaatuisesta vaiheesta on tärkeää jäädä muistoihin jotain aivan muuta kuin pelkkä savuava taistelutanner.

Uhmaikäisen vanhempana saatat joutua taistelemaan oman jaksamisesi äärirajoilla. Erityisesti hyvin voimakastahtoiset lapset haastavat vanhempiaan uhmaiässä kovasti ja omasta jaksamisesta huolehtiminen on tärkeää. Tässä vanhempain ohjelmassa opit ensin laittamaan “happinaamarin omille kasvoillesi” ja sen myötä auttamaan myös lastasi.

Lapsesi käy tärkeää kehitysvaihetta läpi ja on tärkeää, että tästä haasteellisesta vaiheesta huolimatta te molemmat alatte nauttimaan elämästä ja löydätte yhteisen sävelen. Ohjelman avulla opit näkemään uhmaikäisen lapsesi aivan uudessa valossa.

Opit ymmärtämään uhmaikää kehitysvaiheena ja sitä kautta auttamaan lastasi oikealla tavalla hänen elämänsä tärkeimmällä polulla – matkalla kohti tasapainon löytämistä oman tahdon ja aikuisen asettamien rajojen välillä. Uhmaikä on lapselle jatkuvaa tasapainoilua omien vaikutusmahdollisuuksien ja aikuisen asettamien rajojen välillä.

“Tyyneyttä ja tunnetaitoja uhmaikäisen vanhemmuuteen” -vanhempainohjelman aikana opit olemaan uhmaikäisen lapsesi tukena oikealla tavalla tässä kaikista tärkeimmässä kehitysvaiheessa. Uhmaiässä luodaan tärkeä pohja lapsen tuleville kehitysvaiheille.

 

Vanhempainohjelman viikkoteemat:

1) Voimavaroja ja tyyneyttä vanhemmuuteen
*mm. omien arvojen mukainen elämä & mielekkään arjen löytämisen ilo
*vanhemman oma stressinhallinta & ”takaisin vireystila ikkunaan”
*armollisuus ja ”riittävän hyvä vanhemmuus”

2) Vanhemmuuden läsnäolon taito ja laatuaika
*mitä on laatuaika?
*uudenlaisen tunneyhteyden luominen uhmaikäiseen – läsnäolo voimavarana
*läsnäoloa luonnosta

3) Miten autan uhmaikäistä lastani? Opi ymmärtämään uhmaikää kehitystehtävänä
*mm. Aggression portaat
*Rajat ja vaikutusmahdollisuudet
*Työkaluja pettymyksensietokykyyn

4) Mentalisaatio ja tunnetaidot: tunteiden vastaanottaminen ja uhmaikäisen mielenmaailman ymmärtäminen. Miten tyynnytät uhmaikäisen “myrskyn”?
*mm. rauhoittumiskeinoja uhmaikäiselle

*tunnetaitoja uhmaikäiselle ja vanhemmalle

Tähän ohjelmaan pääset mukaan viiden viikon verkkokoulutuksen kautta, joka toteutetaan videokoulutusten ja kirjallisen materiaalin avulla suljetussa Facebook ryhmässä. Ostamalla koulutuksen verkkokaupasta pääset heti mukaan.

https://holvi.com/shop/Harmoniavalmennus/product/ec896c0af42ade23e7a8b31843e6b025/

Tästä vanhempainohjelmasta on tulossa myös live koulutuspäivä, joten pysythän kuulolla!

Jos tykkäsit artikkelista, tykkää ja jaa se sosiaalisessa mediassa, jotta toisetkin löytävät sen, kiitos:)