New Version of You- 6 viikon Hyvinvointiohjelma starttaa 1.10.2018 – Muutosvalmennus Harmonia

New Version of You- 6 viikon Hyvinvointiohjelma starttaa 1.10.2018

Eikö olisi ihana herätä aamuisin pirteänä, hyvinvoivana ja energisenä, täynnä elämäniloa uuteen päivään? Kokea elämä mielekkäänä ja oman näköisenä? Luopua suorittamisen oravanpyörästä ja nauttia elämästä? Kohdata muutoksen esteet tavalla, jossa esteet nähdään mahdollisuutena?

Syksyn ainutlaatuinen ja innovatiivinen hyvinvointiohjelma luotsaa sinut kevein askelin muutoksen polulle mielekkäästi ja ilolla! Ota askel kohti uutta elämää! Esittelen New Version of You -Hyvinvointiohjelman kulmakivet ja saat avaimia kohti kokonaisvaltaista muutosta!

Uusi innovatiivinen KUUDEN VIIKON muutosohjelma, jossa muutosmatka on yhtä miellyttävä kuin tavoitteiden toteutumisen hetki!

Monesti elämäntapamuutoksia lähdetään viemään eteenpäin väärässä järjestyksessä, jolloin muutoksen polku saattaa jäädä lyhyeksi tai päätyä ei-toivottuun lopputulokseen. Mitäpä jos lähtisit muutoksen polulle, joka on pysyvämmällä pohjalla ja toteutetaan oikeassa järjestyksessä?

Ensin luodaan pohja muutokselle henkisen hyvinvoinnin työkaluilla, motivoidaan mieli muutokseen käyttäen positiivista psykologiaa ja NLP (Neuro-Linguistic Programming) pohjaisia valmennusmenetelmiä. Sen jälkeen aletaan askel askeleelta muokata elämäntapoja.

HYVINVOINTIOHJELMA STARTTAA 1.10.2018 ja pääset mukaan varaamalla paikkasi ostamalla valmennuksen verkkokaupasta alla olevasta linkistä. Pääset heti mukaan suljettuun Facebook ryhmään, jossa saman tien saat eväitä muutokseen. Varsinainen ohjelma siis starttaa 1.10! Facebook ryhmästä saat linkit valmennusmateriaaleihin päivän teemoihin valmennusalustalle!

Tähän hyvinvointiohjelmaan osallistuville motivaatiostartiksi muutokseen Aarrekartta luo unelmasi todeksi! -valmennus!

Astu muutoksen tielle ja varaa paikkasi hyvinvointiohjelmaan:

https://holvi.com/shop/Harmoniavalmennus/product/6315dad189a548c37f54c7eb5346e577/