Asiantuntijaluennot ja koulutukset – Valmennuspalvelu Harmonia

Asiantuntijaluennot ja koulutukset

Asiantuntijaluennot ja koulutukset sekä TYHY-päivät

Harmonia tarjoaa tilauksesta koulutuksia ja asiantuntijaluentoja. Voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden esimerkiksi työyhteisön tyhy-päivää tai kehittämispäivää varten. Luento tai koulutustilaisuuden aiheita voivat olla esimerkiksi hyvinvointi ja jaksaminen, stressinhallinta, rentoutuminen, työhyvinvointi, muutos ja motivaatio. Tai voit valita alla olevista kokonaisuuksista mieleisen. Työhyvinvointipäivään tai koulutukseen voidaan yhdistää myös ohjattu rentoutusharjoitus osana kokonaisuutta.

Työhyvinvointipäivän osana voidaan myös tilauksesta järjestää tiimikartta-valmennus, joka sopii esimerkiksi osaksi kehittämishankkeita tai uusille tiimeille yhteisen tavoitteen ja suunnan etsimiseen työyhteisössä.

Koulutusten ja luentojen viitekehyksenä on positiivinen psykologia.

Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle tarjoan myös Lapset puheeksi-koulutusta.

Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri Teille sopiva kokonaisuus! KYSY MYÖS ETÄKOULUTUKSIA JA LUENTOJA!

Hyvinvointipäivät/koulutukset/luennot aiheista:

KYSY MYÖS ETÄKOULUTUKSIA JA LUENTOJA!

Nimi/yritys*

Puhelin*

Sähköposti*

Lisätietoja tai valmennus, johon haluan ilmoittautua

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Stressistä vapaaksi

Koulutus/luento/hyvinvointipäivä stressistä vapautumisesta esimerkiksi työpaikan tyhy-päivään tai ystäväporukan yhteiseen hyvinvointi-iltaan. Räätälöidään teille sopiva kokonaisuus! Lue blogistani lisää aiheesta.

Vapaaksi ahdistavista rooleista

Asiantuntija luento/koulutus tai hyvinvointi-iltapäivä aiheena ahdistavista rooleista vapautumisesta. Joskus ihminen ajautuu tahtomattaan ja huomaamattaan rooleihin, jotka eivät palvele hänen hyvinvointiaan. Näin voi käydä esimerkiksi työpaikalla, ystävyyssuhteissa, sukulaissuhteissa tai parisuhteessa. Tämä koulutus/luento käsittelee haitallisten roolien tunnistamista ja niistä vapautumista. Miten voimme päästä irti hyvinvointiamme jarruttavista rooleista? Lue lisää aiheesta blogistani!

Muutos mahdollisuutena

Muutos on uusi mahdollisuus, mutta silti se usein pelottaa. Joudumme menemään epämukavuusalueelle päästäksemme perille. Tässä luento/koulutus osiossa tarkastelemme miten madaltaa kynnystä astua epämukavuusalueelle ja tehdä tavoitteista totta! Muutos voi liittyä työelämään, ihmissuhteisiin tai elämäntapaan. Muutos on helpompi toteuttaa, jos ymmärtää matkalla eteen tulevia kompastus kiviä. Käsittelemme tyypillisimpiä esteitä muutoksen tekemiselle niin työelämässä kuin yksityiselämässäkin. Tämä kokonaisuus sopii niin työyhteisöjen muutoksen toteuttamisen tueksi kuin yksityiselämän muutoksiin.