Harmonia – Valmennuspalvelu Harmonia

Valmennuspalvelu Harmonia

Valmentaja

Olen Heidi Lumiaho ja Valmennuspalvelu Harmonia on pitkäaikainen unelmani, jonka päätin toteuttaa. Koulutukseltani olen Yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiaalityö ja psykologia), Licensed Practitioner of NLP™, Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!®-kouluttaja ja Parisuhteen aarrekartta-kouluttaja. Valmennustyössäni haluan auttaa myös Sinua matkallasi tavoitteiden toteuttamiseen ja elämään omannäköistä elämää!

Työkokemukseni painottuu kuntasektorille perhe- ja parisuhdeneuvontaan. Kokemusta minulla on myös esimiestehtävistä. Parisuhdetyön olen kokenut aina olevan erityisen lähellä sydäntäni. Valmennustyö niin yksilö-, parisuhde- kuin ryhmävalmennuksena alkoi alun perin kiehtoa minua, koska siinä orientoidutaan positiivisella lähestymistavalla uuteen tulevaisuuteen ja elämänmuutokseen!

Valmentajana positiivisen psykologian lähestymistapa kiehtoo minua, koska siinä keskitytään ongelmien sijasta siihen, mikä toimii ja lähdetään kehittämään sitä. Kiinnostuin NLP:stä, koska se myös positiivisen psykologian tavoin keskittyy ihmisen toiminnassa siihen, miten ihminen toimii silloin, kun hän toimii taitavasti ja hyvin.

Valmentajana voin olla luotsaamassa Sinua kohti muutosta tarjoamalla valmennusmenetelmiä, joiden avulla on mahdollista löytää hukkaamansa elämän suunta, arjen jalkoihin hautautuneet unelmat ja tavoitteet sekä motivoitumaan muutokseen. Parisuhdevalmentajana voin auttaa Sinua ja puolisoasi etsimään yhteistä suuntaa parisuhteellenne, mikäli se on arjen myrskyissä hukassa tai parisuhteenne on hautautunut jonnekin lapsiperheen hektisen arjen jalkoihin. Mielestäni arvokkainta elämässä ovat ne ihmiset, joiden kanssa elämänmatkaa kuljemme. Minulla on ilo kulkea sitä yhdessä puolisoni ja kolmen lapsemme kanssa. Lapsiperheen arki iloineen ja suruineen on monesti parasta koulutusta elämää varten. Meri ja luonto ovat lähellä sydäntäni, ja valmennustyössäni uskon luonnon myönteiseen vaikutukseen ihmisen hyvinvoinnille. Uskon, että yksi parhaista tavoista aloittaa päivä on lenkki merenrannassa.

Valmennus on ehdottoman luottamuksellista ja valmentajalla on vaitiolovelvollisuus valmennuskeskusteluista.

Tervetuloa valmennukseen!

Heidi Lumiaho

Valmennuspalvelu Harmonia

Koulutus:
Yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiaalityö, psykologia), Lapin Yliopisto
Aarrekartta-luo unelmasi todeksi!®-valmennuksen kouluttaja, Parisuhteen aarrekartta -kouluttaja, Fakta & Fiktio
Licensed Practitioner of NLP™ (Neuro Linguistic Programming), Mentor In Mind
Lastenpsykiatrian erikoistumisopinnot, Arcada

Lapset puheeksi-kouluttaja

Vuosien varrella erilaiset sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutukset

VALMENNUSPALVELU HARMONIA
Valmennuspalvelu Harmonian toiminta-ajatuksena on tarjota voimaannuttavia, innovatiivisia ja laadukkaita muutosvalmennuksia yksilöille, ryhmille ja pariskunnille. Harmoniasta saat ammattitaitoista ohjausta- ja neuvontaa erilaisiin elämänhallinnan haasteisiin ja solmukohtiin.  Harmonia tarjoaa tilauksesta myös asiantuntijaluentoja, koulutuksia, parisuhdevalmennusta ja hyvinvointipäiviä ryhmille. Ota yhteyttä  niin räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Harmoniasta voi tilata myös työyhteisön TYHY-päivään esimerkiksi Aarrekartta-luo unelmasi todeksi!® -valmennuksen, jonka lisäksi voidaan toteuttaa myös ”Tiimikartta”-valmennus (kysy lisätietoja valmentajalta). Harmoniassa valmennuksen lähtökohtana on löytää elämään tasapainoa sekä kehon että mielen hyvinvoinnin kautta. Ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun sekä keho että mieli ovat tasapainossa. Muutosvalmennuksen kautta elämän mahdollisuudet voi nähdä uusin silmin.

Muutosvalmennuksessa positiivista psykologiaa ja NLP (Neuro-Linguistic Programming) valmennus menetelmiä käyttämällä, saadaan motivaatio muutokseen heräämään ja säilymään. Muutosvalmennus on mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle miettimään, millaista muutosta sinä kaipaat. Valmennus on voimaannuttava kokemus, josta saa matkaeväitä elämään pitkäksi aikaa. Valmennus ei ole terapiaa, eikä se sovellu mielenterveyden ongelmien hoitamiseen. Valmennus voi auttaa arjen haasteiden kohtaamisessa.

Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken mitä sinulla on – ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin. – Frances Rodman

Ei ole olemassa epäonnistumisia. On vain mahdollisuuksia oppia.