RENTOUTUSOHJAUS – Valmennuspalvelu Harmonia

RENTOUTUSOHJAUS

Oletko ajautunut jo niin kauas elämänilosta ja haaveilemastasi arjesta, että sen saavuttaminen tuntuu täysin mahdottomalta? Alkaako Sinun aamusi stressillä, joka saa verenpaineet jo aamusta kattoon? Onko olotila työpäivän jälkeen kuin katujyrän alle jääneellä? Pyöriikö mielessäsi yhtä aikaa useampi tekemätön työ tai lasten harrastuksiin kuskaaminen? Saavatko lapset ja puoliso pinnan kireälle? Tuntuuko, ettet ole oikein läsnä tässä hetkessä, etkä niiden ihmisten kanssa, jotka ovat ympärilläsi? Särkeekö päätä ja eikö unen jälkeen olotila ole levännyt? Tai haluatko muuten vain lisätä tasapainoa, onnellisuutta ja läsnäoloa elämääsi? Kehon ja mielen rentoutta?

Kallisarvoista elämää ei kannata tuhlata enää päivääkään elämällä itselle vieraalta tuntuvaa arkea ja suorittamalla arkea. Aloita siis elämästä nauttiminen ja itsesi näköinen arki!

Haitallisessa pitkittyneessä stressissä koko elimistö on hälytystilassa. Stressitila näkyy elimistön toiminnoissa. Kortisolihormonin tuotannossa, hengityksen tiheydessä ja verenkierron muutoksina. Nämä luonnollisesti pitkittyessään aiheuttavat myös erilaisia sairauksia ja mielen ylikuormittumista sekä uniongelmia.

Miltä kuulostaa sen sijaan herätä aamulla levänneenä ja virkeänä? Aloittaa aamusi rauhallisena, hyväntuulisena, nauttien levollisena kupillinen kahvia ja orientoituen hyvillä mielin uuteen päivään? Ilman kiirettä ja ilman stressiä? Työn pariin siirryt sitten luovalla ja työnilon täyteisellä mielellä, koska mieli ja keho on levollinen. Lasten, puolison tai ystävien kanssa olet läsnäoleva, nautit aidosti heidän seurastaan. Iltaisin menet nukkumaan levollisena ja rauhallisena, unenlaatu on hyvää.

Pitkittynyt ja haitallinen stressi on tila, joka saa koko elimistön reagoimaan meille haitallisella tavalla kuluttaen kehoa ja mieltä loppuun. Siitä voi kuitenkin päästä eroon.

Ensimmäinen askel muutokseen on kehon rentouttaminen. Sen voi oppia. Rentoutusvalmennuksessa keho ja mieli opetetaan pois ylivireystilasta. Se on samanlainen taito, kuin pyörällä ajamisen harjoittelu. Kerran opittuasi, et sitä enää unohda!

Rentoutusohjauksessa otat aikaa itsellesi ja opit osaksi arkeasi kehoa ja mieltä rauhoittavat harjoitukset. Elämänlaatusi paranee, opit olemaan läsnä tässä hetkessä ja rentouttamaan sekä mielesi että kehosi. Pystyt poistamaan kaiken ylimääräisen kuormituksen mielestäsi. Samalla tavoin, kun koti tarvitsee siivouksen ja kunnossapidon säännöllisesti, myös mieli ja keho tarvitsee huoltoa. Rentoutusvalmennuksen myötä opit loppuelämääsi varten tarvittavat menetelmät helposti ja omalta kotisohvaltasi käsin! Ota aikaa itsellesi! Olet sen ansainnut!

Rentoutusohjauksessa opit tunnistamaan kehon- ja mielen ylivireystilan. Opit palauttamaan itsesi takaisin hyvään vireystilaan sekä pysymään siellä paremmin. Harjoituksissa keho- ja mieli lipuu rentoutuneeseen tilaan, jossa sydämen syke hidastuu, kiire jää taakse ja otat ihanan hyvinvointihetken itsellesi. Rentoutusohjaus on paras panostus sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiisi.

Tiedustele valmennusta täyttämällä yhteydenotto lomake!