RENTOUTUSOHJAUS – Valmennuspalvelu Harmonia

RENTOUTUSOHJAUS

Rentoutusvalmennuksessa puretaan kehon ja mielen pitkään jatkunut haitallinen stressitila. Ensimmäinen askel muutokseen on kehon rentouttaminen. Rentoutusvalmennuksessa keho ja mieli vapautetaan ylivireystilasta. Suggestorentoutuksessa ihmisen alitajunta valjastetaan toimimaan kohti haluttuja tavoitteita. Alitajuntasi saadaan toimimaan toivomallasi tavalla. Valitset itse, mikä on sinun tavoitteesi.

Haluatko vain rentoutua ja vapautua stressistä vai onko sinulla unelma, josta haluat tehdä totta? Tai haluatko ehkä vapautua ahdistavista rooleista, joihin näytät kerta toisensa jälkeen ”joutuvan”? Valitse oheisena olevista rentoutusvalmennuksista sinulle sopiva. Saatavilla myös työyhteisöille TYHY-ohjelmaksi sopiva työyhteisön rentoutus&hyvinvointi -iltapäivä, joka voidaan toteuttaa täysin etänä.

Miltä kuulostaisi herätä aamulla levänneenä ja virkeänä? Aloittaa aamusi rauhallisena, hyväntuulisena, nauttien levollisena kupillinen kahvia ja orientoituen hyvillä mielin uuteen päivään? Ilman kiirettä ja ilman stressiä? Työn pariin siirryt sitten luovalla ja työnilon täyteisellä mielellä, koska mieli ja keho on levollinen. Lasten, puolison tai ystävien kanssa olet läsnäoleva, nautit aidosti heidän seurastaan. Iltaisin menet nukkumaan levollisena ja rauhallisena, unenlaatu on hyvää.

Rentoutusohjauksessa otat aikaa itsellesi ja opit osaksi arkeasi kehoa ja mieltä rauhoittavat harjoitukset. Elämänlaatusi paranee, opit olemaan läsnä tässä hetkessä ja rentouttamaan sekä mielesi että kehosi. Pystyt poistamaan kaiken ylimääräisen kuormituksen mielestäsi. Samalla tavoin, kun koti tarvitsee siivouksen ja kunnossapidon säännöllisesti, myös mieli ja keho tarvitsee huoltoa. Rentoutusvalmennuksen myötä opit loppuelämääsi varten tarvittavat menetelmät helposti ja omalta kotisohvaltasi käsin! Ota aikaa itsellesi! Olet sen ansainnut!

Rentoutusohjauksessa opit tunnistamaan kehon- ja mielen ylivireystilan. Opit palauttamaan itsesi takaisin hyvään vireystilaan sekä pysymään siellä paremmin. Harjoituksissa keho- ja mieli lipuu rentoutuneeseen tilaan, jossa sydämen syke hidastuu, kiire jää taakse ja otat ihanan hyvinvointihetken itsellesi. Rentoutusohjaus on paras panostus sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiisi.

Rentoutusohjaus sisältää:

*Alkukartoituksen ja suggestiorentoutuksen (yhteensä 60 minuuttia)

*Suggestiorentoutuksen MP3 äänitteenä vahvistamaan muutostasi jatkossakin

Tiedustele valmennusta täyttämällä yhteydenotto lomake! KAIKKI VALMENNUKSET VOIDAAN TOTEUTTAA ETÄYHTEYDEN KAUTTA!

Nämä suggestiorentoutukset MP3 äänitteenä ovat tilattavissa myös erillisinä ilman valmennusta!

Ikävästä tunnetilasta kohti irti päästämisen iloa ja vapautta- suggestorentoutus

Jokainen meistä on varmasti joskus kohdannut tilanteita, joiden seurauksena negatiivinen tunnetila on jäänyt päälle ja siitä vapautuminen tuntuu lähes mahdottomalta. Jokin kohtaamasi asia saa sinut vaikkapa niin vihaiseksi, ettet pääse siitä tunteesta yli.

Tunteen aiheuttanut asia ja sen mukanaan tuoma ikävä tunne palaa kerta toisensa jälkeen uudelleen mieleesi, etkä pääse siitä irti. Tunne vie voimavarojasi ja pilaa päiväsi. Tuntuu kuin vetäisit ”kivirekeä” perässäsi tai ”tarpoisit umpihangessa” armeijan täyspakkaus selässä.

Negatiiviset tunteet vaikuttavat ihmiseen myös fysiologisella tasolla: ne saavat aikaan muutoksia sydämen sykkeessä, voivat nostaa verenpainetta – stressi voi jäädä kehoon, mikäli kannat kielteisiä tunnetiloja liian pitkään mukanasi.

Tässä suggestorentoutuksessa vapaudumme ikävän tunnetilan painolastista kohti irtipäästämisen iloa ja vapautta! Puramme kehon stressitilaa ja mieleen jääneen ikävän tunnetilan painolastia.

Lue lisää kielteisestä tunnetilasta vapautumisesta blogikirjoituksestani.

Työyhteisön rentoutus&hyvinvointi-iltapäivä

Työyhteisön rentoutus&hyvinvointi-iltapäivä sisältää työkaluja stressinhallintaan ja rentoutusosuuden. Siinä perehdytään kehon ja mielen rentoutumiseen sekä keho-mieli yhteyden palauttamiseen. Perehdymme stressinsäätely
keinoihin ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ”rakennuspalikoihin”. Saat konkreettista tietoa vireystilan säätelystä – kehon ja mielen
ylivireystilan palauttamisesta. Koulutukseen sisältyy rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia.

TEEMAT:

– Mikä on vireystila ikkuna? Miten päästä vireystila ikkunaan takaisin?
– Rentoutumisen fysiologia
– Hyvä-paha stressi
– Tietoinen läsnäolo ja aistit

– Henkinen hyvinvointi, uni, ravinto ja liikunta hyvinvoinnin pilareina

– Tietoinen läsnäolo ja rentoutuminen

– ”Ikävästä tunnetilasta kohti irti päästämisen iloa ja vapautta”

– Avaimia rentoutumiseen: kehon ja mielen rentouttaminen: hengitys ja mielikuvaharjoitukset rentoutuksen työkaluna

TÄMÄ HYVINVOINTI-ILTAPÄIVÄ VOIDAAN TOTEUTTAA MYÖS ETÄVALMENNUKSENA! Kysy hintoja täyttämällä yhteydenotto lomake!

TOTEUTETAAN MYÖS ETÄVALMENNUKSENA!

Kehon ja mielen suggestorentoutus: stressistä vapaaksi!

Tässä rentoutusohjauksessa koko keho rentoutetaan ja päästät mielestäsi kiireen ja stressin. Kehon rentoutumisen ja mielen stressitilan purkamisen kautta elämän taakat kevenevät ja on kevyempi kulkea.

Lue lisää stressitilan purkamisesta blogistani tämän linkin kautta.

Tavoitteesta todeksi- suggestorentoutus

Tässä suggestorentoutuksessa aloitetaan kehon rentouttamisella, joka on avain mielen rentoutumiseen. Sitä kautta etenemme mielikuvamatkan kautta siihen hetkeen, kun unelmasi on totta. Olet saavuttanut tavoitteesi! Tämän mielikuvamatkan kautta pystyt mielessäsi menemään tulevaisuuteen ja kokemaan, miltä unelmasi toteutuminen tuntuu.

Sen minkä pystymme mielikuvissamme näkemään totena, ohjaa meidän alitajuntamme tosielämässä kohti tavoitteen saavuttamista. Mielemme orientoituu näkemään ympärillämme elämän luomat lukuisat mahdollisuudet.

Käytyäsi kerran jossakin uudessa paikassa, osaat seuraavan kerran kulkea sinne tuttua reittiä. Samalla tavoin suggestorentoutuksen kautta mielikuvien kautta tulevaisuuden läpikäymällä, pystymme toteuttamaan tavoitteemme todellisessa elämässämme. Usko tavoitteen saavuttamiseen syntyy ja pystymme tekemään siitä totta!

Oman elämäsi käsikirjoittajaksi-suggestorentoutus

Kuka on pääohjaaja ja pääosan esittäjä sinun elämäsi näyttämöllä? Oletko se sinä itse vai joku toinen ihminen? Onko se kenties joku asia tai ilmiö, joka ohjaa sinun elämääsi? Koetko olevasi vain oman elämäsi näyttämöllä sivuroolin esittäjä, joka seuraa juonen etenemistä etäältä – vaikuttamatta juurikaan sen kulkuun?

Joskus törmäämme ihmisiin, jotka yrittävät ”käsikirjoittaa” meidät rooleihin, jotka eivät tunnu meistä mielekkäiltä. Tuntuu kuin laittaisit jalkaasi epämukavat kengät, jotka puristavat jalkaasi. Matkanteko ei tunnu keveältä eikä mielekkäältä. Ne kengät eivät sovi sinun jalkaasi. Et siis viihdy siinä roolissa, johon sinua yritetään sovittaa. Se ehkä palvelee jonkun toisen tarkoitusperiä, mutta ei sinun.

Tässä suggestorentoutuksessa otat takaisin oman elämäsi ohjat ja opit olemaan ottamatta vastaan rooleja, jotka eivät palvele sinun hyvinvointiasi! Opit asettamaan rajoja, jotka luotsaavat sinua kohti omaa hyvinvointiasi!

Lue lisää blogistani tästä aiheesta! Pääset oheisesta linkistä blogi kirjoitukseen!