Aarrekartta- luo unelmasi todeksi!® – Muutosvalmennus Harmonia

Aarrekartta-

luo unelmasi todeksi!®

"Astu sisään onnellisuutesi ovesta"

Tuntuuko elämäsi jotenkin ”tyhjältä”? Onko onnellisuutesi avaimet hukassa? Koetko ”ajelehtivasi elämän merellä” ilman selkeää päämäärää? Onko arki yhtä oravanpyörää, jota poljet päivästä toiseen ilman elämän mielekkyyttä? Tai koetko vain yksinkertaisesti tarvitsevasi jotakin muutosta elämääsi, tietämättä mikä se voisi olla? Tai onko sinulla ehkä tavoite, jonka haluat tehdä todeksi? Et vain ole löytänyt keinoja sen saavuttamiseen?

Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -valmennuksen avulla voit löytää arjen oravanpyörässä kadotetun elämän suunnan ja omien arvojen ja tavoitteidesi mukaisen elämän. Aarrekartta -valmennus ei ole ”haaveilua”, vaan elämänhallinnan työkalu, jolla tavoitteet ja unelmat tehdään todeksi. Se auttaa myös löytämään alitajunnasta merkityksellisimmät tavoitteemme ja tuomaan ne tietoiseen mieleemme. Aarrekartta- luo unelmasi todeksi!® -valmennuksen avulla voit murtaa oman mielen esteitä muutokselle ja tehdä tavoitteistasi vihdoin totta! Matka kohti muutosta voi olla yhtä ihana elämys, kuin tavoitteiden toteutumisen hetki.

Mieli toimii siten, että ajatuksissa tähän hetkeen luotu mielikuva tulevaisuudesta alkaa ohjata toimintaamme ja valintojamme tavoitteiden toteutumisen suuntaan. Mieli ”ohjelmoidaan” muutokseen! Samaa mielen luontaista kapasiteettia käytetään myös urheiluvalmennuksessa, jossa urheilija käy läpi mielessään suorituksensa etukäteen.

Unelmat ovat elintärkeitä ihmiselle. Ne kertovat syvimmistä tarpeistamme, elämän odotuksistamme. Juuri unelmat vievät meitä eteenpäin kohti muutosta. Kun tiedostamme unelmamme ja tärkeän päämäärän sekä suhtaudumme luottavaisesti sen toteutumiseen, huomaamme uusin silmin elämän tarjoamat lukuisat mahdollisuudet ympärillämme. Havainnot keskittyvät tavoitteen toteuttamisen kannalta keskeisiin asioihin. Keksimme yllättäviäkin ratkaisuja ja mahdollisuuksia sekä löydämme rohkeutta tarttua niihin. Teemme valintoja, jotka vievät kohti tavoitteen toteutumista.

Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!®-valmennuksessa luodaan tavoitteet todeksi mielikuvin ja harjoituksin tähän hetkeen. Tuntuu kuin eläisit jo hetkeä, kun unelmasi ja tavoitteesi on totta! Aarrekartta vaikuttaa tehokkaasti elämänhallintaan ohjaten arjen valintoja. Motivaatio muutokseen saadaan aivan uudelle tasolle käyttämällä kaikkia eri aisteja, joiden avulla luodaan elävä mielikuva tulevaisuudesta.

Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -valmennus on tuotesuojattu kokonaisuus, eli sitä voi opettaa vain siihen koulutetut henkilöt.

Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -valmennuksessa

  • perehdymme psykologisiin malleihin, joihin Aarrekartta™-menetelmä, muutosvalmennus, perustuu
  • tehdään kolme aarrekartta-muunnelmaa: visuaalinen kartta eli kuvakooste tavoitetilasta, auditiivinen, kirjoitettu kuvaus ja kinesteettinen – tuntemukseen perustuva mielikuvaharjoitus.

Sen minkä me pystymme mielikuvissamme näkemään ja kokemaan, pystymme tekemään todeksi!

Aarrekartta™ -työskentely on Fakta & Fiktio Oy:n (www.fakta-fiktio.fi) tuotesuojattu koulutus. Sitä on hyödynnetty jo yli 4000 henkilön kehittämisprosesseissa, avoimilla kursseilla ja organisaatiovalmennuksissa.

Aarrekartta – luo unelmasti todeksi!® -valmennuksen kehittäjä: FM Kristiina Harju

 

Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® TIIMIKARTTA:

Onko työyhteisönne yhteinen suunta hukassa? Haluatteko löytää vision, jota kohti kulkea muutoksen keskellä? Aarrekartta- luo unelmasi todeksi!® -valmennus voidaan toteuttaa myös tiimivalmennuksena ja se toimii hyvin esimerkiksi kehittämishankkeissa ja muutoksissa yhteisen suunnan näyttäjänä.

Parisuhteen Aarrekartta- valmennus:

Onko parisuhteenne yhteinen suunta hukassa? Haluaisitteko paremman parisuhteen, mutta asioiden vatvominen ja ongelmien selvittely ei tunnu mielekkäältä?

Onko parisuhteenne hautautunut jonnekin lapsiperheen hektisen arjen jalkoihin? Ottakaa irtiotto arjesta ja aikaa parisuhteelle!

Parisuhteen aarrekartta- valmennus auttaa löytämään arjen oravanpyörässä kadotetut unelmat ja elämän suunnan. Valmennuksessa ei vatvota ongelmia, eikä mietitä menneitä, joille ei enää voi mitään. Valmennuksessa otetaan suunta kohti parisuhteenne uutta ihanaa tulevaisuutta, joka on juuri nyt teidän edessänne!

Ota yhteyttä ja varaa aika aarrekarttavalmennukseen itsellesi tai ystäväporukallesi