Hyvinvointiviikonloppu – Muutosvalmennus Harmonia

Hyvinvointiviikonloppu

ystäväporukalle

Hyvinvointiviikonloppu ystäväporukalle

Harmoniavalmennus™ ja Aarrekartta- luo unelmasi todeksi!®-valmennus voidaan toteuttaa hyvinvointiviikonloppuna ystäväporukalle, joka haluaa aloittaa yhdessä innostavan ja voimaannuttavan hyvinvointiprojektin. Se on ystäväporukalle, joka haluaa panostaa omaan hyvinvointiinsa ja viettää esimerkiksi mukavan viikonlopun yhdessä teemana oma hyvinvointi. Tilaa valmennus vaikka ystäväporukan kylpylähotelliloman yhteyteen, jossa panostatte fyysisen rentoutumisen lisäksi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! Valmennus toteutetaan siten, että lauantaina on puoli päivää kestävä Harmoniavalmennus. Valmennus aloitetaan lauantaina hyvinvointiaiheisella luennolla ja keskustelulla. Valmennukseen sisältyy etukäteen täytettävä hyvinvointikartoitus ja tavoitteiden asettaminen jokaisen osallistujan omana henkilökohtaisena prosessina. Harmoniavalmennuksen teemoina ovat:

Unelmien mukainen elämä ja aikamatka tulevaisuuteen

Kokonaisvaltainen Hyvinvointisi

Arjen tasapaino, arvojen mukainen elämä ja painonhallinta

Omien vahvuuksien löytäminen – mikä on tärkein asia sinun elämässäsi?

Harmonia hyvinvointivalmennuksen lisäksi elämänmuutokseen saadaan uudenlainen motivaatio Aarrekartta- luo unelmasi todeksi- valmennuksen avulla, joka voidaan toteuttaa Harmonia valmennuksen jälkeen sunnuntaina ja kestää puoli päivää. Valmennus voidaan toteuttaa myös yhden päivän aikana kokopäivävalmennuksena, jolloin aamupäivällä toteutetaan Harmonia-valmennus ja iltapäivällä Aarrekartta-valmennus. Harmonia hyvinvointi ryhmävalmennuksessa saadaan motivaatiota toisilta ryhmäläisiltä elämänmuutokseen. Yhdessä toteutettu muutos on paljon hauskempi ja kestävämmällä pohjalla! Yhdessä vertaistuen ja oikeiden valmennusmenetelmien avulla elämänmuutos saa aivan uuden ulottuvuuden.

Tilaa ystäväporukalle Harmonia hyvinvointipäivä/viikonloppu! Kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä ja varaa aika ystäväporukallesi hyvinvointiviikonloppuun/päivään!

Kun yksi onnen ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. Me vain tuijotamme niin kauan sulkeutuvaa, ettemme näe sitä toista, joka on meille auennut. – Helen Keller