New Version of You – Hyvinvointiohjelma – Muutosvalmennus Harmonia

New Version of You

-Hyvinvointiohjelma

New Version of You - Hyvinvointiohjelma

Opi uudenlainen mielekäs polku elämäntapamuutokseen. Muutoksen ei tarvitse olla umpihangessa tarpomista ja itsensä kiduttamista ”kaalikeittokuureilla”.
Se voi sujua yhtä mielekkäästi kuin purjehtiminen kesäisellä merellä saaristossa, jossa jokaisen saaren takana siintää uudenlainen ja mielenkiintoinen seikkailu. Miltä kuulostaisi elämäntaparemontti, jossa terveellisten elämäntapojen tai painon pudottamisen lisäksi voisit hemmotella itseäsi joka viikko mukavilla asioilla ja ottaa aikaa itsellesi?

Nyt Facebook ryhmässä starttasi uudenlainen innovatiivinen New Version of You -Hyvinvointiohjelma, josta saat koko vuodeksi uusia eväitä elämäntapamuutokseen ja motivoidut uuteen elämäntapaasi! Hyvinvointiohjelman Facebook ryhmässä saat askeleittain jokaiselle viikolle uusia eväitä muutokseen, joiden kautta muutoksen toteuttaminen on yhtä mielekästä kuin tavoitteeseen pääsemisen hetki!

Positiivisen psykologian ja NLP-pohjaisten menetelmien kautta virität motivaatiosi elämäntapamuutokseen. Kaikki me tiedämme, ettei elämäntapojen muuttamiseen riitä pelkästään tieto terveellisistä ruokailutottumuksista tai liikuntatottumuksista. Kaikki alkaa ”korvien välistä” ja motivaatiosta. Tämän hyvinvointiohjelman perusajatus ja kulmakivi on juuri siinä! Liity New Version of You -hyvinvointiohjelmaan ja tsemppiryhmään poimimaan parhaat työkalut elämäntapamuutokseen!

Yhdessä toteutettu muutos on paljon hauskempi ja kestävämmällä pohjalla! Yhdessä vertaistuen ja oikeiden valmennusmenetelmien avulla elämänmuutos saa aivan uuden ulottuvuuden.

 

Osta Hyvinvointiohjelma verkkokaupasta!

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kun yksi onnen ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. Me vain tuijotamme niin kauan sulkeutuvaa, ettemme näe sitä toista, joka on meille auennut. – Helen Keller