Parisuhteen Aarrekartta – valmennus – Muutosvalmennus Harmonia

Parisuhteen Aarrekartta

- valmennus

Parisuhteen Aarrekartta™ - valmennus

Onko parisuhteenne yhteinen suunta hukassa? Haluaisitteko paremman parisuhteen, mutta asioiden vatvominen ja ongelmien selvittely ei tunnu mielekkäältä? 

Onko parisuhteenne hautautunut jonnekin lapsiperheen hektisen arjen jalkoihin? Ottakaa irtiotto arjesta ja aikaa parisuhteelle!

Parisuhteen aarrekartta- valmennus auttaa löytämään arjen oravanpyörässä kadotetut unelmat ja elämän suunnan. Valmennuksessa ei vatvota ongelmia, eikä mietitä menneitä, joille ei enää voi mitään. Valmennuksessa otetaan suunta kohti parisuhteenne uutta ihanaa tulevaisuutta, joka on juuri nyt teidän edessänne!

Kun tiedostamme tärkeän päämäärän ja suhtaudumme luottavaisesti sen toteutumiseen, huomaamme uusin silmin elämän tarjoamat lukuisat mahdollisuudet ympärillämme. Havainnot keskittyvät tavoitteen toteuttamisen kannalta keskeisiin asioihin. Keksimme yllättäviäkin ratkaisuja ja mahdollisuuksia sekä löydämme rohkeutta tarttua niihin. Teemme valintoja, jotka vievät kohti muutosta ja tavoitteen toteutumista. Unelmienne parisuhteesta on mahdollista tehdä totta. Valmennuksen myötä saatte käyttöönne menetelmän, jonka avulla voi suunnata kohti onnellista elämää ja parisuhdetta.

Aarrekartta vaikuttaa tehokkaasti elämänhallintaan ohjaten arjen valintoja ja luoden tehokkaasti aivan uudenlaista motivaatiota muutokseen.

Aarrekartta™ on työkalu, joka auttaa toteuttamaan unelmia, parisuhteen päämääriä.

Parisuhteen aarrekartta -valmennuksessa (kesto 3h):

– perehdymme psykologisiin malleihin, joihin aarrekartta-menetelmä, mielen muutosohjelma, perustuu

– jokainen pariskunta tekee keskenään parisuhteelle innostavan Aarrekartan

Ota yhteyttä ja varaa aika parisuhteen aarrekartta valmennus itsellesi ja puolisollesi.

Voitte myös varata ystäväpariskuntanne kanssa parisuhteen aarrekartta valmennuksen, jossa valmennus on jokaisen pariskunnan oma prosessi ja yhteisen luento osuuden jälkeen jokainen pariskunta tekee oman parisuhteensa aarrekartan omassa rauhassaan